Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
Gereedschappen en ingrediënten pakken.
De bereidingswijze:
Schil de knoflook en de ui. Snijd beide zeer fijn.
Meng in je kleine bekken de yoghurt met 1 teentje knoflook en zwarte peper.
Doe de gehakt in je grote bekken en voeg de komijn, paprikapoeder, ui en 1 teentje knoflook en de peterselie toe.
Meng het goed door elkaar en voeg het ei en de panneermeel toe en kneed nogmaals goed door. vorm met je handen 4 gehaktrolletjes/staafjes (eventueel extra paneermeel toevoegen).
Giet een scheutje olie in een koekenpan en bak de gehakt rolletjes/staafjes voor circa 8 minuten gaar.
Voeg de tomatenblokjes toe aan de gehakt rolletjes/staafjes en zout en nog wat peper toe.
Serveer in diep bord en schep de yoghurt erover heen.
Eventueel met rijst serveren.
Eet smakelijk!
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!