Lamachun (Turkse pizza)

Recept voor 2 personen.

Bereidingstijd: 30-40 minuten.

Turkije

Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Snijd de ijsbergsla mooi fijn.

  2. Snijd de komkommer in dunne plakjes en de tomaat in blokjes (Brunoise).

  3. Maak de ui en knoflook schoon en snijd deze zeer fijn.

  4. Snijd ook de paprika in mooie kleine blokjes (Brunoise).

  5. Doe de olijfolie in de koekenpan en bak hierin de ui, paprika en knoflook aan.

  6. Voeg de gehakt toe en bak deze rul.

  7. Voeg de tomatensaus en kruiden toe.
    Laat voor circa 5 minuten zachtjes doorkoken.

  8.  Beleg de wraps met een laagje van de saus, daarna wat sla, komkommer en tomaat.

  9. Maak het af met de knoflooksaus.

  10. Rol de turkse pizza's op.


    Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Overige informatie:

Pak in plaats van wraps een een Turks brood, en snijd deze in de lengte doormidden zodat er 2 dunne plakken ontstaan.

Verwerk verder volgens bovengenoemde recept.

Vorige stap
Volgende stap