Keuzemenu
Receptenlijst
Terug naar de website
Home
Recepten
Knorr Wereldgerechten Indiaanse Kip Madras
Wijzig recept
Knorr Wereldgerechten Indiaanse Kip Madras
Gereedschappen
1 Office mes(sen)
1 Groene snijplank(en)
1 Gele snijplank(en)
1 Grote bekken(s)
1 Eetlepel(s)
1 Kookpan(nen)
1 Bolzeef
1 Koekenpan(nen)
Ingrediënten
1 pak(ken) Knorr Indiaanse Kip Madras
1 stuk(s) Kip filet
200 gram(men) (gr) Sperzieboon
350 milliliter(s) (ml) Water
125 milliliter(s) (ml) Crème fraîche
1 stuk(s) Appel
3 eetlepel(s) Vloeibare boter
Stappen
De voorbereiding:
Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
Gereedschappen en ingrediënten pakken.
De bereidingswijze:
Was de sperziebonen en snijd deze in stukjes van 1 centimeter.
Schil de appel en haal het klokhuis eruit. Snijd deze daarna in blokjes.
Snijd de kipfilet in blokjes op de gele snijplank.
Meng in een grote bekken het zakje marinade met 3 eetlepels vloeibare boter. Doe de kipfilet erbij.
Laat dit 10 minuten staan.
Kook ondertussen de rijst in 10 minuten gaar.
Laat de rijst uitdampen.
Verhit een koekenpan en doe hier het kipmengsel tot deze goudbruin is.
Voeg het zakje saus toe met 350 milliliter water. Doe er de crème fraîche erbij.
Laat het 2 minuten koken en voeg als laatst de appelblokjes toe.
Eet smakelijk!
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap