1. Verwarm de oven op 180 graden.
2. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
3. Doe een beetje boter in de pan en fruit de uit en knoflook aan.
4. Voeg het gehakt toe.
5. Voeg de rode curry, barbecuesaus, water en zout en peper toe.
6. Laat dit even lekker doorkoken.
7. Verdeel de bladerdeeg over de vormpjes.
8. Prik met een vork gaatjes in de bladerdeeg.
9. Voeg de maizena toe aan het gehaktmengsel.
10. Verdeel het gehaktmengsel over de bladerdeeg.
11. Dek de balderdeeg hapjes af met bladerdeeg.
12. Kluts de ei en doe dit met een kwastje over de bladerdeeghapjes.
13. Plaats de bladerdeeghapjes op de bakplaat.
14. Bak ze voor circa 12-14 minuten in de oven.
Eet smakelijk!
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!