Custardpudding

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

Voorbereiding:

1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

2. Gereedschappen en materialen pakken.

Bereiding:

  1. Schil de sinaasappel.

  2. Snijd de partjes los.
    Vang de partjes en het sap op in een bakje.

  3. Roer in bekken de suiker door de custard.

  4. Voeg een klein gedeelte van de melk toe en roer dit glad met het custard-melk mengsel.

  5. Verwarm de resterende melk.

  6. Voeg het custard-papje door de verwarmde melk, en breng op laag vuur al roerend aan de kook.

  7. Laat zachtjes al roerende koken voor circa 3 minuten.

  8. Giet in schaaltjes en decoreer eventueel met uitgesneden sinaasappel.


    Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap