Wrap met groente en noten

Recept voor 2 personen (hoofdgerecht, lunch).

Bereidingstijd: 25-40 minuten.

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Maak de groente schoon.

  2. Snijd de prei in ringen en de aubergine en de tomaten in blokjes.

  3. Bak de prei zacht in de olie (braadpan).

  4. Voeg de aubergine en de tomaten toe en pers het teentje knoflook er bovenuit.

  5. Smoor de groente in 10 minuten zacht.
    Maak het op smaak met peper, zout en Italiaanse kruiden.

  6. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudgeel.
    Hak de amandelen grof.

  7. Verwarm de wraps in een droge koekenpan of in de magnetron.

  8. Verdeel het groentemengsel en de noten erover.
    Rol de wraps op.

  9. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Ingrediƫnten over?

Noten:
Noten moeten goed afgesloten en droog worden bewaard, omdat ze gevoelig zijn voor schimmels.
Het is het beste om ze koel te bewaren bij een temperatuur van ongeveer 10 tot 15 °C.
Pijnboompitten zijn ongeveer 3 maanden houdbaar en amandelen ongeveer een jaar.

Vorige stap
Volgende stap