Keuzemenu
Receptenlijst
Terug naar de website
Home
Recepten
Knorr Wereldgerechten Japanse Teriyaki (2 personen)
Wijzig recept
Knorr Wereldgerechten Japanse Teriyaki (2 personen)
Gereedschappen
1 Office mes(sen)
1 Eetlepel(s)
1 Grote bekken(s)
1 Koekenpan(nen)
1 Bolzeef
1 Kookpan(nen)
Ingrediƫnten
1 pak(ken) Knorr Japanse Teriyaki
200 gram(men) (gr) Baklapje
5 stuk(s) Champignon
1 halve Rode paprika
3 stuk(s) Lente ui (Bos ui)
75 gram(men) (gr) Peultje
250 milliliter(s) (ml) Water
3 eetlepel(s) Zonnebloemolie
Stappen
De voorbereiding:
Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.
De bereidingswijze:
Snijd de bosui in stukjes van 3 centimeter op een groene snijplank.
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
Snijd de baklapjes in reepjes op een rode snijplank.
Meng in een grote bekken de baklapjes en het zakje marinade en oeg hier 3 eetlepels zonnebloemolie aan toe.
Laat dit 8 tot 10 minuten marineren.
Kook ondertussen de rijst in 10 minuten goed gaar.
Giet de rijst af in een bolzeef en laat het uitdampen.
Verhit de koekenpan en doe het mengsel van de baklapjes in de pan en bak de baklapjes in 5 minuten gaar.
Voeg de groenten toe.
Voeg de inhoud van het zakje saus met 350 mililiter water toe.
Laat het 2 minuten zachtjes doorkoken.
Eet smakelijk!
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap