Fusilli met ratatouille en noten

Genieten van de vegetarische keuken.

Recept voor 2 personen (hoofdgerecht).

Bereidingstijd: 30-50 minuten.

Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Kook de fusilli in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

  2. Pel de ui en snijd hem klein.

  3. Fruit de ui in de olie zacht (braadpan).

  4. Bak de ratatouillemix enkele minuten mee.

  5. Pers er het teentje knoflook boven uit.

  6. Voeg de tomatenblokjes toe en laat dit even sudderen.

  7. Breek de walnoten in stukjes.

  8. Giet de fusilli af in vergiet, en laat uitlekken.

  9. Maak de groente op smaak met peper en Italiaanse kruiden en schep het door de uitgelekte fusilli.

  10. Strooi aan tafel de walnoten erover.

  11. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Ingrediënten over?

Tomatenblokjes in blik:
Doe een rest tomaten over in een schaal of koelkastdoosje.
Bewaar de tomaten afgedekt in de koelkast maximaal 2 dagen.

Gebruik de rest voor een broodpizza.

Vries de tomaten eventueel in een diepvriesdoosje in en bewaar het maximaal 12 maanden.

Vorige stap
Volgende stap