Keuzemenu
Receptenlijst
Terug naar de website
Home
Recepten
Aardappel ovenschotel
Wijzig recept
Aardappel ovenschotel
Gereedschappen
1 Oven
2 Ovenhandschoen(en)
1 Bakplaat + bakpapier
3 Metalen bakje(s) met dienblad
1 Koekenpan(nen)
1 Afvalbak (Deberasseerbak)
1 Groene snijplank(en)
1 Rode snijplank(en)
1 Office mes(sen)
1 Kleine ovenschaal
Ingrediƫnten
100 gram(men) (gr) Rundergehakt
1 stuk(s) Ui (wit)
4 stuk(s) Champignon
1 stukje(s) Prei
1 stukje(s) Rode paprika
1 stukje(s) Gele paprika
1 blikje(s) Tomatenpuree
1 halve zak Aardappel schijfje
3 eetlepel(s) Geraspte kaas
1 eetlepel(s) Gehaktkruiden
Stappen
De voorbereiding:
Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.
De bereidingswijze:
Bakplaat uit de oven halen en bakpapier erop leggen.
Oven aanzetten op 190 graden=.
Alle groenten fijn snijden op een groene snijplank en goed wassen.
Gehakt kruiden met gehakt kruiden en het rullen in een koekenpan.
Groenten toevoegen en even meebakken.
Tomatenpuree erbij doen.
Een laag aardappelschijfjes in de ovenschaal. Daarna het mensel van gehakt en groenten erop doen.
Als laatste de geraspte kaas erop doen.
15 minuten in het midden van de oven afbakken.
Eet smakelijk!
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap