Variatie: vervang of vul de ijsbergsla aan met Rucolasla.
Tip: voeg wat pasta toe aan de salade voor een maaltijdsalade.
Gereedschappen
1 Metalen bakje(s) met dienblad
1 Afvalbak (Deberasseerbak)
1 Koekenpan(nen)
1 Groene snijplank(en)
1 Office mes(sen)
1 Eetlepel(s)
1 Theelepel(s)
Ingrediënten
50 gram(men) (gr) IJsbergsla
125 gram(men) (gr) Tomaat Cherry
1 eetlepel(s) Pijnboompitjes
Mozarella
1 stukje(s) Komkommer
_
2 theelepel(s) Balsamico azijn
2 theelepel(s) Citroensap
Olijfolie
Italiaanse kruiden (gedroogd)
Peper
Zout
Stappen
De voorbereiding:
1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.
De bereidingswijze:
Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.
Meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar. Snijd de tomaatjes in tweeën. Meng de sla met de Italiaanse dressing, tomaatjes en mozzarella balletjes.
Scheur de parmaham in stukken en verdeel over de Italiaanse salade samen met de pijnboompitten.
Eet smakelijk!
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!