Mini-Kipsatébroodjes

Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Haal de bakplaat uit de oven en er bakpapier op.

  2. Zet de oven aan op 200 graden=.

  3. Snipper de ui en knoflook op een groene snijplank.

  4. Snijd de kip in kleine blokjes op een gele snijplank.

  5. Doe in een kleine bekken de ui, knoflook en blokjes kipfilet.

  6. Meng het goed door elkaar en bak het in een koekenpan. Doe er de satésaus, ketjap manis en loempiasaus bij.

  7. Bestrijk de onderrand van het bladerdeeg met water.

  8. Leg het mengsel in het midden van het bladerdeeg. Vouw deze dubbel.

  9. Druk de randen dicht met een vork.

  10. Bestrijk met een keukenkwast een klein beetje water aan de bovenkant.

  11. Doe de broodjes 15 minuten in de oven. Laat ze daarna 5 minuten afkoelen.

  12. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap