Wentelteefjes met abrikozenmoes

Een heerlijk gerechtje voor de zondagochtend.

Recept voor 2 personen (nagerecht, ontbijt)

Bereidingstijd: 15-25 minuten.

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Pers de halve sinaasappel uit.

  2. Was de abrikozen en verwijder de pit.

  3. Pureer de abrikozen met het sinaasappelsap in de keukenmachine met een staafmixer.

  4. Roer de abrikozenpuree door de yoghurt.

  5. Klop het ei los met de melk.

  6. Snijd van de boterhammen de korst, snijd ze een keer door en wentel ze door het eimengsel.

  7. Bak de boterhammen in de margarine aan beide zijden lichtbruin.

  8. Leg de wentelteefjes op 2 borden en verdeel de abrikozenmoes erover.

  9. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Ingrediƫnten over?

Abrikozen:
Steenvruchten zoals abrikozen, bewaar je het beste in de koelkast.

Vorige stap
Volgende stap