Paddenstoelen kaviaar met volkoren boterhammen

Chic en simpel voorgerecht, ook lekker als lunch.

Recept voor 2 personen (voorgerecht, lunch, gezonde snack)

Bereidingstijd: 25-40 minuten.

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.

  2. Pel de sjalot en snijd hem klein.

  3. Bak de champignons op hoog vuur in de margarine lichtbruin en neem ze uit de pan.

  4. Bak in de achtergebleven margarine de sjalot zacht en lichtbruin.

  5. Hak de paddenstoelen klein en meng de sjalot erdoor.
    Laat het mengsel afkoelen.

  6. Rooster de boterhammen en snijd ze schuin door.

  7. Roer door de champignons de yoghurt en de dille en maak dit op smaak met peper.
    Geef het bij het brood.

  8. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Ingrediƫnten over?

Yoghurt:
Gooi yoghurt niet direct weg na het verlopen van de THT-datum.
Kijk, ruik en proef een beetje om de kwaliteit te beoordelen.

Yoghurt is heerlijk als ontbijt met bijvoorbeeld nectarine of muesli.

Vorige stap
Volgende stap