1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
2. Gereedschappen en in grediënten pakken.
De bereidingswijze:
Laat de kikkererwten uitlekken en spoel ze af. Pureer de kikkererwten met een staafmixer of in de keukenmachine fijn.
Pers het teentje knoflook er boven uit.
Roer er de gemalen komijn, de yoghurt, de olijfolie, het sap van de halve citroen, wat geraspte citroenschil en wat peper door.
Maak de groente schoon. Rasp het of snijd eventueel in plakken.
Besmeer het brood met halvarine, de hummus en beleg met groente.
Eet smakelijk!
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Ingrediƫnten over?
Halve citroen: Bewaar een halve citroen met het snijvlak op een schoteltje of afgedekt met plastic folie maximaal 4 dagen in de koelkast. Een schijf citroen is lekker in de thee, bij vis of in partjes bij peulvruchten.