Gevulde champignons

Met gevulde champignons wordt het altijd een feestje.

Recept voor 6 personen (voorgerecht.

Bereidingstijd: 30-45 minuten.

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Maak de champignons schoon en breek de stelen uit de hoed.

  2. Hak de stelen klein.

  3. Maak het bosuitje schoon en snijd het klein.

  4. Maak de tartaar aan met de kleingesneden stelen, de fijngemaakte beschuit, de melk, de uitgeperste knoflook, de bosui en wat peper.

  5. Vul hiermee de champignonhoeden.

  6. Verdeel de geraspte kaas er over.

  7. Plaats de gevulde champignons in een pan met een bodempje water en laat de champignons in 15 minuten gaar worden.

  8. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Ingrediƫnten over?

Champignons:
Bewaar champignons in een papieren zak of plastic bakje.
Ze zijn 2 à 3 dagen houdbaar in de koelkast.
Gebruik de overige champignons bijvoorbeeld op een paddenstoelen omelet.

Vorige stap
Volgende stap