Wrap met tonijn en groente

Goedgevuld met aubergine, prei en tomaat.

Recept voor 1 personen (hoofdgerecht).

Bereidingstijd: 45-60 minuten.

Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Maak de groente schoon.

  2. Snijd de prei in smalle ringen en de aubergine en de tomaat in blokjes.

  3. Laat de tonijn uitlekken en verdeel de vis in stukjes.

  4. Verwarm de olijfolie in een wok of braadpan en bak hierin de prei en de aubergine enkele minuten.

  5. Bak de pijnboompitten in een droge koekenpan licht.

  6. Voeg de tomatenstukjes en de tonijn toe aan de groente en warm dit goed door.

  7. Maak het mengsel op smaak met peper en wat tijm en voeg de pijnboompitten toe.

  8. Verwarm de wraps in een droge koekenpan.

  9. Bestrijk de wraps dun met zuivelspread, verdeel het mengsel erover en rol ze op.

  10. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Ingrediënten over?

Zuivelspread:
Gebruik een schoon mes om wat uit het kuipje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met gisten en schimmels. Bewaar de rest van de roomkaas afgedekt maximaal 1 week in de koelkast. Lekker op een broodje met radijs en bieslook.

Vorige stap
Volgende stap