Gevulde peer met gember, roomkaas en walnoot

Recept voor 2 personen (nagerecht).

Bereidingstijd: 15-20 minuten.

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Snijd de gember heel fijn.

  2. Meng de gember door de roomkaas.

  3. Schil de peer, halveer hem en verwijder het klokhuis.

  4. Vul de holtes met het kaasmengsel, garneer met de walnoten en plaats de helften op bordjes.

  5. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Ingrediƫnten over?

Gember op siroop
Bewaar de gember in het gesloten potje in de koelkast.
Gebruik een schone lepel om een bolletje gember uit het potje te scheppen.
Dit voorkomt besmetting met bacteriën en schimmels.
De gember is nog ongeveer 1 maand houdbaar.

Vorige stap
Volgende stap