Brood met paddenstoelen tofu

Beleg je brood eens met tofu.
Met een sjalotje en champignons erbij heb je een heerlijke lunch.

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Pel het sjalotje en snijd het klein.

  2. Maak de champignons schoon en hak ze in stukjes.

  3. Fruit de sjalot in de olie glazig.
    Bak de champignons met wat kruiden mee.

  4. Voeg de tofu toe en prak alles tot een geheel.
    Laat de tofu afkoelen.

  5. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Ingrediƫnten over?

Champignons:
Bewaar champignons in een papieren zak of plastic bakje.
Ze zijn 2 à 3 dagen houdbaar in de koelkast. 
Bak de overgebleven champignons met ei en eet ze op brood.

Vorige stap
Volgende stap