Beleg je brood eens met tofu. Met een sjalotje en champignons erbij heb je een heerlijke lunch.
Gereedschappen
1 Metalen bakje(s) met dienblad
1 Weegschaal
1 Eetlepel(s)
1 Afvalbak (Deberasseerbak)
1 Groene snijplank(en)
1 Office mes(sen)
1 Koksmes
1 Koekenpan(nen)
1 Tafelvork(en)
Ingrediƫnten
1 stuk(s) Sjalot (ui)
100 gram(men) (gr) Kastanje champignon
1 eetlepel(s) Zonnebloemolie
Tijm (vers)
Rozemarijn (vers)
100 gram(men) (gr) Tofu gerookt
6 stuk(s) Volkoren boterham(men)
Halvarine
Stappen
De voorbereiding:
1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.
De bereidingswijze:
Pel het sjalotje en snijd het klein.
Maak de champignons schoon en hak ze in stukjes.
Fruit de sjalot in de olie glazig. Bak de champignons met wat kruiden mee.
Voeg de tofu toe en prak alles tot een geheel. Laat de tofu afkoelen.
Eet smakelijk!
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Ingrediƫnten over?
Champignons: Bewaar champignons in een papieren zak of plastic bakje. Ze zijn 2 à 3 dagen houdbaar in de koelkast. Bak de overgebleven champignons met ei en eet ze op brood.