Keuzemenu
Receptenlijst
Terug naar de website
Home
Recepten
Tomaten gevuld met paprika, gehakt, groenten en geraspte kaas
Wijzig recept
Tomaten gevuld met paprika, gehakt, groenten en geraspte kaas
Gereedschappen
3 Metalen bakje(s) met dienblad
1 Rode snijplank(en)
1 Office mes(sen)
1 Groene snijplank(en)
1 Oven
1 Bakplaat + bakpapier
2 Ovenhandschoen(en)
1 Koekenpan(nen)
Ingrediƫnten
2 stuk(s) Tomaat
1 stukje(s) Rode paprika
80 gram(men) (gr) Rundergehakt
1 eetlepel(s) Gehaktkruiden
1 halve Ui (wit)
1 teentje(s) Knoflook
5 eetlepel(s) Tomatensaus
4 eetlepel(s) Geraspte kaas
Stappen
De voorbereiding:
Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.
De bereidingswijze:
Haal de bakplaat uit de oven en zet de oven aan op 200 graden=.
Doe de gehaktkruiden bij het gehakt en kneed deze goed door.
Snipper de ui, snijd de paprika in blokjes en snijd het knoflook teentje fijn.
Bak het gehakt, ui, knoflook en paprika in een koekenpan en voeg de tomatensaus eraan toe.
Maak de tomaten leeg en vul deze met het gehaktmengsel.
Doe de geraspte kaas erop en zet de tomaten 15 minuten in de oven.
Eet smakelijk!
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap