Mosselspiesjes, noedels en oosterse roerbak groenten

Recept voor 2 personen (Hoofdgerecht).

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Pers het teentje knoflook uit boven een kom.

  2. Roer er cayennepeper, de ketjap en het gemberpoeder door.

  3. Schep dit door de mosselen en laat ze afgedekt in de koelkast 1 uur marineren.

  4. Kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

  5. Rijg de mosselen aan de spiesjes.

  6. Warm de grillpan voor.

  7. Gril de mosselspiesjes in de pan in een paar minuten bruin.

  8. Bak de roerbakgroente in de hete olie in een paar minuten gaar.

  9. Voeg de noedels toe en warm ze even mee.

  10. Maak dit op smaak met wat cayennepeper en gemberpoeder. Geef de mosselspiesjes erbij.

  11. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Ingrediƫnten over?

Gare mosselen:
Bewaar gare mosselen maximaal 2 dagen afgedekt in de koelkast.
In de diepvries zijn ze ongeveer 3 maanden houdbaar.

Vorige stap
Volgende stap