Toost met roerei

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Tomaten in stukjes snijden op een groene snijplank en de zaadjes eruit halen.

  2. IJsbergsla in dunne reepjes snijden.

  3. Eieren losbreken en in een kleine bekken doen.

  4. Melk en een klein beetje zout toevoegen aan de eieren toevoegen.

  5. Alles loskloppen met een garde.

  6. De koekenpan verwarmen op een klein vuur en hierin de boter laten smelten.

  7. Brood aan beiden zijden licht bruin bakken.

  8. Het losgeklopte ei al roerend bakken.

  9. Wanneer het ei bijna helemal hard en geel van kleur is, kun je deze op je toost doen.

  10. Leg de tomaatjes als garnituur op de toost met het ei.
    Leg de sla ernaast.

  11. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap