Abrikozenyoghurt met muesli

Extra lekker doordat je de muesli krokant bakt.

Recept voor 2 personen (Nagerecht, OntbijT).

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Pers de sinaasappel uit.

  2. Was de abrikozen en week ze 1 uur in het sinaasappelsap.

  3. Bak de muesli in een koekenpan met een anti aanbaklaag op niet te hoog vuur lichtbruin en krokant.
    Laat het afkoelen.
  4. Snijd 1 abrikoos in stukjes en pureer de rest met een staafmixer.

  5. Meng de gepureerde abrikozen door de yoghurt en schep dit in 2 schaaltjes.
    Verdeel de muesli en de stukjes abrikoos erover.

  6. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Ingrediƫnten over?

Yoghurt:
Gooi yoghurt niet direct weg na het verlopen van de THT-datum.
Kijk, ruik en proef een beetje om de kwaliteit te beoordelen.

Vorige stap
Volgende stap