Keuzemenu
Receptenlijst
Terug naar de website
Home
Recepten
Kip-kerrie flappen
Wijzig recept
Kip-kerrie flappen
Gereedschappen
1 Bakplaat + bakpapier
1 Gele snijplank(en)
1 Afvalbak (Deberasseerbak)
3 Metalen bakje(s) met dienblad
1 Steelpan
1 Office mes(sen)
1 Groene snijplank(en)
Ingrediƫnten
1 halve Kip filet
1 stukje(s) Rode paprika
1 halve Ui (wit)
2 eetlepel(s) Kokosmelk
2 plak(ken) Bladerdeeg
1 eetlepel(s) Kerriepoeder
Stappen
De voorbereiding:
Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.
De bereidingswijze:
Ui, paprika fijn snijden/snipperen op een groene snijplank.
Haal de bakplaat uit de oven en zet de oven aan op 200=
Snijd de kip klein op een gele snijplank en daarna in stukjes.
Bak eerst de kipreepjes daarna de ui en paprika in een koekenpan.
Alles op smaak brengen met kerriepoeder en een beetje kokosmelk.
Het mengsel netjes verdelen over het bladerdeeg.
Het bladerdeeg dichtvouwen als een driehoek.
Bak het bladerdeeg in het midden van de oven op 20 minuten.
Eet smakelijk!
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap