Keuzemenu
Receptenlijst
Terug naar de website
Home
Recepten
Broodje kip-kerriesalade
Wijzig recept
Broodje kip-kerriesalade
Gereedschappen
1 Bakplaat + bakpapier
1 Oven
2 Ovenhandschoen(en)
4 Metalen bakje(s) met dienblad
1 Steelpan
1 Afvalbak (Deberasseerbak)
1 Gele snijplank(en)
Ingrediƫnten
1 stuk(s) Kip filet
1 halve Ui (wit)
1 halve Appel
1 eetlepel(s) Mayonaise
1 eetlepel(s) Volle yoghurt
1 eetlepel(s) Kokosmelk
2 eetlepel(s) Kerriepoeder
1 stuk(s) Groentebouillon blokje
Stappen
De voorbereiding:
Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.
De bereidingswijze:
Kipfilet met een groentebouillonblokje aan de kook brengen in een steelpan en goed gaar maken (De kip moet helemaal wit zijn).
De kipfilet laten afkoelen op een gele snijplank.
Appel in brunoise (blokjes) snijden op een groene snijplank.
Een halve ui snipperen.
Mayonaise met yoghurt mengen, kip in brunoise erbij en een beetje ui.
Kokosmelk mengen met kerriepoeder eventueel zout erbij mengen.
Salade verder op smaak brengen.
Eet smakelijk!
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap