Groentesoep

Eventueel vermicelli in de soep toevoegen.

Je kunt hier ook rijst voor gebruiken.

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Groente wassen (vergiet), schillen en klein snijden op een groene snijplank.
    bloemkool in roosjes, champignon in plakjes, boswortel schillen en in blokjes, prei in ringetjes, sperziebonen in blokjes.
  2. Peterselie wassen en fijn snijden.

  3. Vul een kookpan met 1 liter water en zet het op het vuur.

  4. Wanneer het water kookt voeg je de bouillonblokjes toe en zet je de kookpan op laag vuur.

  5. Gehakt kruiden met de gehaktkruiden, en bloem doormengen.
    Vormen tot soepballetjes (12 stuks) en deze toevoegen aan de soep.

  6. De gewassen groenten aan de soep toevoegen.

  7. Wanneer de soep klaar is de soep voorzichtig uitschenken in een soepkom.

  8. Als laatst de fijn gesneden peterselie erover strooien.

  9. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap