Keuzemenu
Receptenlijst
Terug naar de website
Home
Recepten
Macaroni schotel
Wijzig recept
Macaroni schotel
Gereedschappen
1 Kookpan(nen)
1 Afvalbak (Deberasseerbak)
1 Bolzeef
1 Koekenpan(nen)
1 Office mes(sen)
1 Groene snijplank(en)
4 Metalen bakje(s) met dienblad
1 Eetlepel(s)
1 Weegschaal
1 Glas
1 Maatbeker(s)
Ingrediƫnten
1 glas Macaroni
100 gram(men) (gr) Rundergehakt
1 eetlepel(s) Zonnebloemolie
1 stuk(s) Ui (wit)
1 halve Rode paprika
250 milliliter(s) (ml) Tomatensaus
3 eetlepel(s) Ketchup
2 eetlepel(s) Geraspte kaas
2 eetlepel(s) Margarine
1 liter(s) (ltr) Water
1 halve Gele paprika
1 stuk(s) Boswortel
1 stukje(s) Courgette groen
1 stukje(s) Prei
1 eetlepel(s) Gehaktkruiden
Stappen
De voorbereiding:
Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.
De bereidingswijze:
Doe 1,5 liter water in de kookpan.
Wanneer het water kookt. De macaroni 8 minuten gaar laten koken.
Giet de macaroni af, doe er een beetje olie bij zodat het niet plakt.
Snijd de groenten in kleine blokjes en was het in een bolzeef.
Kruid het gehakt, en rul het in de koekenpan bruin.
Doe de groente erbij met een beetje tomatensaus en ketchup.
Doe op het laatste moment de macaroni erbij.
Schep de macaroni in een diep bord. Doe er eventueel een beetje geraspte kaas bij.
Eet smakelijk!
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap