Boerenkool cake met vega worst

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen en afdrogen met een handdoek.

 

De bereidingswijze:

1. Alle materialen en ingrediënten klaarzetten.

2. Aardappelen wassen, schillen en wassen en in kleinere stukken snijden.

3. Opzetten met water en zout. En oven aan zetten op 175= en bakplaat eruit halen.

4. Boerenkool wassen en drogen. Ei scheiden en alleen eigeel bewaren.

5. Boerenkool aan aardappelen toevoegen. Cakeblik bedekken met bladerdeeg.

6. Afgieten van aardappelen en boerenkool.

7. Op smaak brengen met mosterd, zout, nootmuskaat. Eigeel toevoegen.
    Met stamper alle klontjes eruit stampen.

8. Helft van puree in bakblik en de rookworst in geheel erop leggen.
    Blik verder vullen met de puree.

9. Los afdekken met bladerdeeg.

10. Boerenkool-stampcake 12 minuten in midden van de oven plaatsen zodat bladerdeeg mooie kleur krijgt.

11. Eet smakelijk!!!

     Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

 

Vorige stap
Volgende stap