Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Schil de appel en snij deze in blokjes (Brunoise).

  2. Vermeng deze in het bekken met de rozijnen en de kaneel.

  3. Weeg de overige ingrediënten af in de metalen bakjes op je dienblad (houd ze apart van elkaar).

  4. Roer met de handmixer de margarine zacht en luchtig in de grote bekken.

  5. Blijf mixen en voeg geleidelijk aan de suiker toe.

  6. Voeg het 1e ei toe en blijf mixen tot beslag weer luchtig is.
    herhaal met 2e ei.

  7. Blijf mixen en voeg geleidelijkl aan de bloem toe (niet teveel tegelijk).

  8. Roer vervolgens met de pannenlikker het appelmengsel door het beslag.

  9. Vul de vormpjes met een eetlepel.

  10. Bak voor 20 minuten in een oven van 180=.

  11. Laat afkoelen - Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap