Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

2. Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Doe zelfrijzend bakmeel, melk, ei, basterdsuiker en kaneel in de bekken.
    Roer met een garde tot er geen klontjes meer in zitten.

  2. Schil de appel en snijd deze in blokjes (Brunoise).

  3. Roer de gesneden appel en de rozijnen door het beslag.

  4. Verwarm de koekenpan goed voor (circa 2 minuten).
    Voeg wat margarine toe, en laat licht-bruin worden.

  5. Vorm drie 'koekjes' in de pan.
    Bak deze aan beide zijden mooi bruin op niet al te hoog vuur.

  6. Bewaar ze tussen 2 borden terwijl meer koekjes bakt (tot beslag op is).

  7. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap