Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

2. Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Zet de kookpan halfvol met water en een theelepel zout op hoog vuur.


  2. Snijd de kip in kleine blokjes.
    Snipper de ui en snijd de perzik in kleinere stukjes.

  3. Als water kookt rijst in de pan doen.
    Koken volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.

  4. Afgieten en voor 15 minuten op de kookpan (onder deksel) laten staan (geen vuur!)

  5. Braad de kipfilet aan in braadpan met olijfolie.
    Wanneer de kip gaar is voeg je de gesnipperde ui toe en aanfruiten tot deze glazig is.
    Voeg tomatenpuree toe en ontzuur deze.
    Suiker, sambal en ketjap toevoegen.

  6. Voeg perziksiropp toe met eventueel nog wat water, en breng aan de kook.
    Voeg vervolgens de partjes perzik toe.

  7. Serveer in diep bord de rijst met hierover de pilaw.

  8. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap