Online: Wentelteefjes met stroop

Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Stroop: Suiker en water in een steelpannetje doen.
    Aan de kook brengen en op laag vuur inkoken tot stroopdikte.

  2. Meng alle ingrediënten (zonder de boterhammen) in een bekken met een garde.

  3. Steek rondjes uit de boterhammen met een steker (of snijd ze zonder korst in punten).

  4. Verwarm de koekepan voor op laag vuur.
    Voeg de margarine toe.

  5. Haal de boterhammen door het beslag.

  6. Bak ze mooi bruin op een niet al te hoog vuur.

  7. Serveer op een bord met de stroop.

  8. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap