Mini-Saucijzenbroodjes

Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Haal de bakplaat uit de oven en leg er bakpapier op. 

  2. Zet de oven aan op 200 graden=.

  3. Doe in het bekken: het gehakt, paneermeel,
    1 eetlepel ei, melk en de gehaktkruiden.

  4. Kneed het goed door elkaar.

  5. Maak van het gehakt 8 gelijke ballen. Maak het balletje gehakt dun en zo breed als het bladerdeeg.

  6. Bestrijk de onderrand van het bladerdeeg met water. Snijd het plakje bladerdeeg in vieren.

  7. Leg het gehakt in het midden op het bladerdeeg.

  8. Vouw het bladerdeeg om het gehakt heen.

  9. Druk de rand dicht met een vork.

  10. Bestrijk de saucijzenbroodjes met een beetje losgeklopt ei.

  11. Doe de bakplaat in de oven. Zet de wekker op 15 minuten.

  12. Doe ovenwanten aan. Haal de bakplaat uit de oven.
    Laat de saucijzenbroodjes 5 minuten afkoelen.

  13. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap