Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Maak de champignons schoon en snijd deze in plakjes (Cisseleren).

  2. Snipper de ui.

  3. Smelt de margarine in de kookpan.
    Fruit hierin de ui tot deze glazig is (niet bruin of zwart).
    Voeg de bloem toe en blijf voor ongeveer 5 minuten doorroeren op laag vuur.

  4. Voeg geleidelijk aan het water toe, en roer tussendoor telkens de massa glad.
    Dit tot al het water is toegevoegd.
    Glad roeren met een garde.

  5. Breng aan de kook en voeg de bouillonblokjes en de peper toe.
    Blijf goed roeren.

  6. Champignons toevoegen, en doorverwarmen op laag vuur zodat de champignons kunnen garen.

  7. Serveer in een soepkom.

  8. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap