Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

2. Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Kneed het gehakt, de paneermeel, ei, ui, knoflook, zout en peper goed door elkaar.

  2. Draai kleine balletjes van het gehakt mengsel.

  3. Bak de gehaktballetjes in een klein beetje olijfolie gaar in de koekenpan.

  4. Snipper de ui, en snijde de winterwortel in blikjes (Brunoise).
    Snijd de prei in halve ringen en de champignon in plakjes (Cisseleren).
    Houd de groenten apart van elkaar!

  5. Bak de uien op laag vuur in de braadpan glazig.
    Voeg de overige groenten toe en bak deze even mee.

  6. Voeg tomatenpuree, bouillonblokje, paprikapoeder en oregano toe.
    Voor ongeveer 3 minuten door verwarmen.
    Goed roeren!

  7. Voeg water toe (niet alles tegelijk!)
    Breng de sasu onder voortdurend roeren aan de kook.

  8. Voeg de gehaktballetjes toe aan de saus.
    Laat zachtjes doorkoken.

  9. Breng pan water met zout aan de kook en kook de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking.

  10. Giet de spaghetti af in vergiet (met pannenlappen van je af gieten).

  11. Serveer in een diep bord: Eerst wat geraspte kaas, dan spaghetti, de saus en opnieuw geraspte kaas.

  12. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap