Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een haddoek.

2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Snijd de bosuien in mooie fijne ringetjes.

  2. Kook de rijst volgens beschrijving op de verpakking, in kokend water met zout.

  3. Maak de sperziebonen schoon.
    Kook samen met de doperwten beetgaar.

  4. Snijd de kipfilet in blokjes.
    Snipper de ui.
    Snijd de schijf ananas in blokjes.

  5. Bak de kipfilet in de margarine.
    Voeg als de kip gaar is de ui toe, en bak totdat deze glazig is.

  6. Voeg de kerriepoeder toe aan de kip.
    Voeg ook de ananas en de room toe en breng aan de kook.
    Zet vuur laag.

  7. Los de maizena op in een klein beetje koud water.
    Voeg de opgeloste maizena toe aan de kerriesaus.
  8. Voeg de doperwten, sperziebonen en bosuien toe.
    warm geheel goed door.

  9. Serveer in diep bord met de witte rijst.

  10. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap