Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

2. Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Kook de aardappelen in schil gaar, giet af en laat drogen.

  2. Bak de kip gaar in de olie.

  3. Kook het ei in 10 minuten hard in steelpan met water, azijn en zout.

  4. Snipper de ui en snijde de knoflook en Spaanse peper zeer fijn.

  5. Als de kip gaar is de ui, knoflook en Spaanse peper meebakken (tot ui glazig is).

  6. Schil / pel de aardappelen, en snijd deze in blokken van ongeveer 1 x 1 centimeter.

  7. Bak ze vervolgens mee bij de kip.

  8. Voeg de Roti Masala toe, en roer dit goed door elkaar.

  9. Voeg bouillon toe en laat op laag vuur zachtjes doorkoken.
    (eventueel extra toevoegen wanneer deze te snel verdampt)

  10. Voeg de kouseband toe en kook door voor circa 15 minuten.

  11. Verwarm de Roti vellen in een droge koekenpan.

  12. Vul de Roti vellen met het kip/aardappel mengsel en het ei in partjes.

  13. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap