Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Oven voorverwarmen op 200=.
    Haal bakplaat uit de oven.

  2. Kneed de rundergehakt met nootmuskaat, zout, 2 eetlepels geklutst ei en paneermeel goed door elkaar.
    Verdeel in tweeën en vorm hier twee worsten van.

  3. Leg op de ontdooide bladerdeeg plakjes de gehaktworsten.

  4. Besmeer 1 rand van het bladerdeeg met losgeklopt ei.

  5. Vouw het bladerdeeg dubbel (waarbij 1 zijde over de worst heen gaat), en druk vast met een vork.
    Herhaal voor 2e broodje.

  6. Leg het saucijzenbroodje op de bakplaat met bakpapier.

  7. Besmeer de broodjes met geklust ei.

  8. Bak de saucijzenbroodjes voor circa 20 minuten.

  9. Laat iets afkoelen of volledig.

  10. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap