Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Breng water met zout aan de kook in een kookpan.

  2. Schil en snipper de ui.

  3. Maak de champignons schoon met papier.

  4. Snijd (Cisseleer) de champignons.

  5. Kook de Penne zoals aangegeven op de verpakking.

  6. Bak de aan reepjes gesneden spekjes voor 2 minuten in een braadpan.

  7. Smelt de margarine en bak de kipfilet gaar.

  8. Voed de ui en de knoflook toe.

  9. Voeg de champignons toe als de uitjes glazig zijn.

  10. Bak de champignons voor circa 4 minuten.

  11. Voeg het water en groentebouillon blokje toe.

  12. Voeg de kruidenkaas en de room toe en laat kort doorkoken op laag vuur.

  13. Doe de maizena in een schaaltje, en los op met een klein beetje koud water.
    Voeg toe aan de saus en laat binden.

  14. Als de Penne gaar is afgieten in vergiet (vuur uit zetten).

  15. Vuur onder de saus uitzetten, en de penne erdoor roeren.

  16. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap