Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

2. Gereedschappen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Was de luxe slasoorten en laat deze goed uitlekken (gebruik hiervoor de bolzeef).

  2. Schil de winterwortel en snijd deze in reepjes (Julienne).

  3. Snijd 2 dunne plakjes van de komkommer.

  4. Snijd 1/4 tomaat in 2 of 3 partjes.

  5. Maak met de sla, julienne van wortel, plakjes komkommer en partjes tomaat een garnituur op een groot bord.
    Maak af met de dressing.

  6. Leg de boterhammen erbij op het bord.

  7. Beleg de boterhammen met kaas en ham.

  8. Verwarm de koekenpan voor op laag vuur.

  9. Doe wat margarine in de pan en wacht tot deze is uitgebruist.

  10. Breek de eieren voorzichtig open op de rand van de pan.
    Doe dit met je twee duimen laag boven de pan.

  11. Bak op laag vuur, belangrijk is dat de eiwitten gaar zijn.

  12. Leg de uitsmijter met behulp van je bakspatel op de boterhammen.

  13. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap