Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

2. Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Roer in het bekken de griesmeelpuddingpoeder door de suiker.

  2. Roer hierdoor een klein deel van de melk heen.

  3. Breng de rest van de melk in de steelpan aan de kook.

  4. Als melk kookt zet je het vuur uit.

  5. Giet de kokende melk voorzichtig in het bekken.

  6. Giet vervolgens alles terug in de steelpan.

  7. Breng op laag vuur opnieuw aan de kook.

  8. Blijf voortdurend roeren met de plastic lepel.

  9. Als de griesmeel kookt terug in het bekken doen.

  10. Dek af met de huishoudfolie (om vel vorming te voorkomen).

  11. Na circa 20 minuten is de pap voldoende afgekoeld om te kunnen eten.

  12. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap