Shoarmataart

Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen en afdrogen met een schone handdoek.

2. Materialen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200=.

2. Ontdooi het bladerdeeg. Pel en snipper de ui. Snijd de paprika in blokjes.

3. Snijd de kipfilet op een gele snijplank in reepjes en kruid ze met shoarma kruiden.
    Verhit in een braadpan 2 el. boter en bak het shoarmavlees ca. 10 minuten.

4. Voeg de ui en paprika toe en bak nog 5 min. mee.

5. Klop de eieren los met de creme fraiche, peper en zout.

6. Vet de springvormen in met de rest van de olie en bekleed met bladerdeeg.
    Prik met een vork gaatjes in het bladerdeeg. Doe er de geraspte kaas erbovenop.

7. Verdeel de shoarmavulling over de bodem. Schenk het eiermengsel erover.
    Bak in het midden van de oven de taart in ca. 25 min. gaar en lichtbruin.
    Lekker met een frisse salade erbij.

8. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Vorige stap
Volgende stap