Noedels, wok groenten en een rolletje van omelet

Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen en afdrogen met een schone handdoek.

2. Materialen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

1. Zet een kookpan met 1,5 liter water op en breng het water aan de kook.

2. Was de groenten en snijd deze zeer fijn.

3. Breek de eieren in een bekken en klop met een garde de eieren tot een luchtige massa.

4. Bak de omelet in een koekenpan en laat de omelet afkoelen op een groot bord.

5. Fruit de groenten in een koekenpan aan, roer goed door en meng als laatste de loempiasaus erbij.

6. Giet de noedels af, meng de noedels met een beetje olie.

7. Doe in een diep bord eerst de noedels, erbovenop de gewokte groenten en als laatste de omeletrol.

8. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Vorige stap
Volgende stap