Brownies

https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R58312/brownies

Wil je meer info over dit recept, open de link en bekijk bijvoorbeeld het filmpje over bain marie smelten.

Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen en afdrogen met een handdoek.

2. Materialen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 175=.

2. Zet een steelpan op met voor de helft gevuld met water, doe hierin het kleine bekken en smelt hierin de chocolade en roer de boter erdoor
    heen. Wanneer het mengsel gesmolten is zet je op je werkbank en zo kan het langzaam afkoelen.

3. Roer door het chocolademengsel, de witte kristalsuiker, de bruine basterdsuiker, het zout en het zelfrijzend bakmeel.

4. Voeg de eieren 1 voor 1 al roerend toe met een garde.

5. Doe in de ovenschaal bakpapier zodat de bodem bedekt is.

6. Schenk het mengsel in een kleine ovenschaal.

7. Bak de brownies in 30 minuten op 180= gaar. Controleer of het met een satéprikker of het mengsel al goed gaar is.
    Laat de brownies afkoelen en snijd het in grove blokken.

9. Eventueel poedersuiker erover en eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Vorige stap
Volgende stap