1. Verwarm de oven voor op 175=.
2. Zet een steelpan op met voor de helft gevuld met water, doe hierin het kleine bekken en smelt hierin de chocolade en roer de boter erdoor
heen. Wanneer het mengsel gesmolten is zet je op je werkbank en zo kan het langzaam afkoelen.
3. Roer door het chocolademengsel, de witte kristalsuiker, de bruine basterdsuiker, het zout en het zelfrijzend bakmeel.
4. Voeg de eieren 1 voor 1 al roerend toe met een garde.
5. Doe in de ovenschaal bakpapier zodat de bodem bedekt is.
6. Schenk het mengsel in een kleine ovenschaal.
7. Bak de brownies in 30 minuten op 180= gaar. Controleer of het met een satéprikker of het mengsel al goed gaar is.
Laat de brownies afkoelen en snijd het in grove blokken.
9. Eventueel poedersuiker erover en eet smakelijk!
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!