Tagliatelle met scampi / kip diabolique

Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen en afdrogen met een handdoek.

2. De materialen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

1. Pel de scampi op een blauwe snijplank.

2. Doe 1 liter water in de kookpan en breng het water aan de kook.

3. Hak de peterselie, snipper de ui en pel de knoflook met een knoflookpers.

4. Smelt de boter in een koekenpan, bak de scampi's aan beide zijden 2 minuten.

5. Haal de scampi's uit de pan en houdt de scampi's warm in aluminiumfolie.

6. Doe opnieuw een beetje boter in de pan.

7. Fruit de geperste knoflook en ui, voeg de chilisaus en tomatenpuree toe in de koekenpan.

8. Blus het geheel af met de kookroom.

9. Na 8 minuten de tagliatelle afgieten in een vergriet. Een drup olie toevoegen en goed door elkaar roeren.

10. Tagliatelle toevoegen aan de saus, scampi's toevoegen aan de saus.

11. Als laatste peterselie toevoegen en opdienen in een diep bord.

12. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Vorige stap
Volgende stap