Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen en afdrogen met een schone handdoek.

2. De materialen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

1. Split de eieren, bewaar het eigeel in een grote bekken en klop de eiwitten in een kleine bekken stijf.

2. Klop het eigeel met de melk, bloem, kaneel, suikeren bakpoeder tot een klontvrij beslag.
    Spatel voorzichtig het eiwit door het eigeel en laat dan even rusten.

3. Was en schil de appel en haal met een appelboor het klokhuis eruit.

4. Snijd de appels in ringen van 1cm. dik.

5. Verhit een klontje boter in de koekenpan.

6. Dip een appelring helemaal door het beslag en leg het vervolgens voorzichtig in de koekenpan.

7. Keer wanneer het beslag droog is aan de bovenkant en er belletjes in zitten.

8. Herhaal tot de appelringen op zijn.

9. Lekker met vers fruit of zelf opgeklopte slagroom.

10. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

11. Alles opruimen, afspoelen en afwassen en laten controleren door de docent.

 

Vorige stap
Volgende stap