Vanille muffin

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Haal de bakplaat uit de oven en leg hier het bakpapier op. Zet de oven aan op 180 graden.

  2. Meng de margarine met de basterdsuiker, citroenrasp en vanillesuiker in je grote bekken.

  3. Voeg het ei, melk toe en de citroenrasp en roer geheel glad.

  4. Klop dit goed door.

  5. Zeef de bloem met een bolzeef boven het grote bekken.

  6. Maak het beslag glad.

  7. Verdeel het beslag over de caisses in cakevormpjes.

  8. Zet de cakevormpjes op de bakplaat met het bakpapier.

  9. Doe de bakplaat in het midden van de oven.

  10. Zet de kookwekker op 15 minuten.

  11. Controleer de cakjes op gaarheid.

  12. Doe de ovenhandschoenen aan en haal de bakplaat uit de oven.

  13. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap