Keuzemenu
Receptenlijst
Terug naar de website
Home
Recepten
Spaghetti bolognese
Wijzig recept
Spaghetti bolognese
Gereedschappen
1 Groene snijplank(en)
5 Metalen bakje(s) met dienblad
1 Braadpan
1 Office mes(sen)
1 Maatbeker(s)
1 Plastic lepel(s)
1 Kookpan(nen)
1 Theelepel(s)
Ingrediƫnten
85 gram(men) (gr) Spaghetti
1 stuk(s) Tomaat
1 stukje(s) Prei
2 eetlepel(s) Geraspte kaas
80 gram(men) (gr) Rundergehakt
1 eetlepel(s) Gehaktkruiden
1 stuk(s) Ui (wit)
2 eetlepel(s) Olijfolie
1 stuk(s) Boswortel
2 liter(s) (ltr) Water
1 halve Rode paprika
2 takje(s) Peterselie (krul)
125 milliliter(s) (ml) Tomatensaus
3 eetlepel(s) Geraspte kaas
Stappen
De voorbereiding:
Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.
Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.
De bereidingswijze:
Doe het water in de kookpan en laat het koken. Laat de spaghetti 10 minuten koken.
De groenten wassen, schillen en snijden.
Wanneer de pasta klaar is afgieten.
Gehakt kruiden en braden in een braadpan op een laag vuur.
Als het gehakt bruin is de groenten toevoegen.
De tomatensaus toevoegen.
Peterselie en als laatste de geraspte kaas toevoegen.
Eet smakelijk!
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten.
Vorige stap
Volgende stap